Cum să Faci Bani Online Ușor fără Investiție în 2017

Am strâng aici o listă cu cele mai ușoare, rapide și bune metode de a face bani pe net.

607
vizionări
Cum să Faci Bani Online Ușor fără Investiție în 2017
5 (100%) 3 voturi

Probabil ai auzit și tu de acei oameni care au reușit să se îmbogățească pe internet cu diverse afaceri, bloguri sau site-uri, care au reușit să scoată bani din buzunarele altora. Adevărul este că nu te poți îmbogăți așa repede și ușor cu ajutorul internetului, dar poți câștiga câțiva bani de buzunar care să te răsplătească pentru timpul pierdut pe internet.

Îți voi prezenta aici câteva dintre cele mai ușoare metode de a face bani pe net fără investiție, ușor și rapid, cu doar câteva zeci de minute de lucru pe zi.

De precizat este că, pentru a reuși să faci bani online cu metodele acestea, ai nevoie de următoarele:

  • Răbdare. Vei vedea că nu este chiar așa ușor să fii plătit pentru a petrece câteva minute zilnic pe internet. Deși, la început, o să faci sume relativ reduse, vei observa că în timp acestea o să crească și o să fie din ce în ce mai consistente.
  • Voință. Ca să începi să faci bani pe net, trebuie să fii foarte horătât. Nu trebuie să te dai bătut după primele 10 minute.

1. Primește bani pentru a rezolva cerințe simple

Site-ul viespar.ro îți oferă bani în schimbul rezolvării unor cerințe simple, precum căutarea unor informații pe Google, acordarea unui like pe Facebook sau citirea unui email.

Înregistrează-te aici

La înregistrare, Viespar îți oferă cadou 5$. Pentru rezolvarea unui cerințe (task, cum o numesc ei) vei primi între 0.02$ (pentru sarcinile foarte simple) și 50$ (pentru sarcinile complexe).

Pentru a începe să rezolvi sarcini, intră aici și creează-ți un cont. Dacă te înregistrezi apăsând pe link-ul din acest articol, vei intra automat în echipa mea, iar eu te voi ajuta constant să câștigi din ce în ce mai mult, îți voi trimite mesaje cu sfaturi și te voi îndruma când vei avea nevoie de ajutor.

După ce îți creezi un cont, este foarte important să îți verifici adresa de email. Dacă o verifici, vei putea să îți recuperezi contul și toate veniturile în cazul în care acesta ți-a fost spart sau ai uitat parola. Pentru a face asta, accesează-ți contul de email, deschide mesajul Activare cont Viespar, apoi apasă pe link-ul oferit.

Nu te-ai înregistrat încă? Intră aici

Acum poți începe să rezolvi task-uri. Intră în contul tău, apoi apasă pe Task-uri disponibile. Îți vor apărea toate sarcinile pe care le poți face în acel moment. Nu te panica dacă le termini pe toate. Revino constant pe site și îți vor apărea alte sarcini. Poți reactualiza lista din 5 în 5 minute.

Banii îi vei putea retrage când faci 50$. Din propria experiență, pot spune că această sumă o poți obține în 15-20 de zile, cu numai 20 de minute de lucru pe zi.

De altfel, poți să îți multiplici câștigurile pe Viespar prin invitarea altor utilizatori. Astfel, vei primi 0.25 cenți pentru fiecare sarcină pe care o face cineva care a fost invitat de tine. Mai multe detalii găsești aici.

2. Promovează produse și primește comisioane (marketing afiliat)

Marketingul afiliat constră în promovarea produselor și serviciilor oferite de anumite firme online în schimbul unei părți din valoarea acestora. De exemplu, dacă tu aduci un client unui magazin online, iar acesta face o comandă de 150 de RON, tu vei primi un comision de 10%, adică 15 RON.
2performant.comExistă mai multe rețele pentru marketingul afiliat în România, însă eu recomand 2performant.com, unde poți găsi peste 530 de firme cărora să le promovezi produsele în schimbul unui comision.

Dă click pe bannerul de mai sus pentru a-ți crea un cont. Apasă pe Become an Affiliate apoi pe Create an Affiliate Account. Completează toate spațiile și urmărește pașii prezenți acolo.

După ce ți-ai creat un cont, îți poți alege produsele căror firme să le promovezi apăsând pe Affiliate Programs din meniul din strânga. Vei vedea că existră o grămadă de opțiuni. Apasă pe titlul unui site, apoi navighează în partea de jos a paginii pentru a vedea ce comisioane oferă. În general, acestea oferă între 5 și 10% din valoarea produsului / serviciului vândut, dar pot oferi și sume fixe.

Produsele le poți promova prietenilor, pe Facebook, pe forumuri, pe bloguri, YouTube etc.

Vezi aici un ghid complet pentru marketingul afiliat pe 2performant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here