Ai nevoie de ajutor? Te pot ajuta!

Am experiență de peste 3 ani în dezvoltarea site-urilor web, precum și în programare în limbajele C++, JavaScript și PHP. Dacă ai nevoie de ajutor pentru un proiect personal, vrei să îți optimizezi site-ul, sau chiar să creezi unul nou, contactează-mă, iar eu îți voi spune în cel mai scurt timp dacă te pot ajuta.

Web Design95%
Optimizare Site90%
Programare C++, JS, PHP85%

De ce să mă alegi pe mine?

Proiecte finalizate
Linii de cod
Colaboratori fericiți

Optimizarea site-ului nu este opțională

Algoritmele motoarelor de căutare iau în considerare viteza site-ului tău, astfel că, cu cât acesta se încarcă mai greu, cu atât vei pie rde mai mulți vizitatori.Pe de altă parte, conform Google, peste 50% din vizitatori părăsesc site-ul dacă timpul acestuia de încărcare depășește 2 secunde!

În ultimul an mi-am dezvoltat aptitudinile de optimizare a site-urilor, astfel că te pot ajuta să-ți transformi site-ul într-unul rapid și performant. (alături poți vedea rezultatul testului Google Insights pentru alexhodo.ro)

Fii la curent cu ultimele tendințe și tehnologii!

Designul site-ului este primul aspect pe care orice vizitator îl observă. O pagină elegantă, cu elementele așezate strategic și simplist, rămâne în memoria vizitatorilor, fapt ce poate avea doar repercusiuni pozitive.

Dacă vrei să-ți transformi site-ul într-unul cu adevărat modern și elegant, nu ezita să mă contactezi!