Cum să accepți / respingi toate cererile de prietenie pe Facebook

Dacă ți-ai dorit vreodată să accepți sau să respingi toate cererile de prietenie din contul tău de Facebook, uite aici cum poți face asta.

1244
vizionări
0
(0)

Pentru a accepta sau respinge toate cererile de prietenie, vei folosi un mic cod JavaScript care va face toată treaba în locul tău. Știu că sună dubios, dar te îți garantez că acest cod este absolut sigur și îl poți folosi fără nicio reținere.

Țin să precizez că această metodă funcționează doar la cei ce accesează Facebook-ul de pe desktop (calculator sau laptop).

Pentru început, deschide pagina cu cererile de prietenie. Ca să-ți fie mai ușor, intră aici. Vei vedea toate cererile tale de prietenie. Dacă ai mai mult de 50 de cereri de prietenie, va trebui să le afișezi pe toate manual. Mergi în josul paginii și apasă pe Vezi mai multe cereri sau See more requests.

După ce te asiguri că toate cererile de prietenie sunt afișate pe pagină, trebuie să deschizi consola browserului pe care în folosești. Pentru a face asta, trebuie să apeși:

  • CTRL + SHIFT + J, dacă folosești Chrome
  • CTRL + SHIFT + K, dacă folosești Mozilla Firefox
  • F12, dacă folosești Internet Explorer
  • CMD + OPT + C, dacă folosești Safari
  • CTRL + SHIFT + I, dacă folosești Opera

E posibil să îți apară un mesaj care să îți sugereze să nu introduci niciun cod, însă, după cum am mai precizat, codul pe care îl vom folosi este complet sigur.

În consola care va apărea, trebuie să introduci unul din codurile următoare, în funcție de preferințe:

  • Dacă contul tău este în engleză și vrei să accepți toate cererile

var a = document.getElementsByTagName('button'); for(var i = 0; i < a.length; i++){ if(a[i].innerHTML == "Confirm") a[i].click(); }

  • Dacă contul tău este în engleză și vrei să respingi toate cererile

var a = document.getElementsByTagName('button'); for(var i = 0; i < a.length; i++){ if(a[i].innerHTML == "Delete Request") a[i].click(); }

  • Dacă contul tău este în română și vrei să accepți toate cererile

var a = document.getElementsByTagName('button'); for(var i = 0; i < a.length; i++){ if(a[i].innerHTML == "Confirmă") a[i].click(); }

  • Dacă contul tău este în română și vrei să respingi toate cererile

var a = document.getElementsByTagName('button'); for(var i = 0; i < a.length; i++){ if(a[i].innerHTML == "Șterge cererea") a[i].click(); }

După ce introduci codul, apasă enter. Acum, toate cererile vor fi acceptate / respinse, în funcție de codul pe care l-ai introdus.

UPDATE: Am observat că trebuie să introduci același cod de două ori pentru a accepta / respinge toate cererile. În rest, totul funcționează cum trebuie.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Apasă pe o stea pentru a acorda o notă

Medie note: 0 / 5. Număr voturi: 0

Nimeni nu a votat încă. Fii primul!

Îmi pare rău că articolul nu te-a ajutat

Cum pot să îl îmbunătățesc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here